Kevin Durant’s Parting Gift to San Francisco is a Sporty Work of Art

This past Monday, San Francisco Recreation and Park celebrated the reopening and renovation of the Hayes Valley Playground.

The basketball courts makeover was partially funded by KD’s non-profit, The Kevin Durant Charity Foundation. The non-profit’s mission is to enrich the lives of at-risk youth from low-income backgrounds through educational, athletic and social programs.

Local artist Ricardo Richey, also known as Apexer worked with Vintage Contractors to create the masterpiece, which held great detail—including special paint and specific colors for the surface/canvas.

As the two-time NBA champion heads to the Brooklyn Nets, he didn’t want to leave the Bay Area without a unique stamp on the city.

At the celebration, the Rec and Park honored everyone who worked on the project with speeches, giveaways and good game of basketball.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s